Data & inschrijven

In mijn atelier vind je workshops voor elk niveau. Wil jij bijvoorbeeld leren beeldhouwen? Of heb je altijd al eens zelf schalen willen boetseren? Bij Studio KD is het allemaal mogelijk. Je kan bovendien zelf kiezen of je je inschrijft voor een meerdaagse workshop of eerder een creatieve workshop van een dag.

Tussen welke workshops kan je kiezen?

Als ervaren kunstenares heb ik al heel wat ervaring opgedaan en weet ik hoe je het best werkt met klei. Ik kan je daarom goed begeleiden tijdens de creatieve workshop om zo een mooi resultaat te bereiken waar je trots op kan zijn. Ik heb een uniek aanbod aan verschillende soorten workshops opgesteld, waardoor je gemakkelijk zelf kan kiezen waar je mee begint. Eenmaal je de smaak te pakken hebt, wil je misschien wel een andere meerdaagse workshop volgen. Voor je het weet, kan je zelf prachtige monumentale beeldhouwwerken maken. Een andere creatieve workshop die je kan volgen, is het boetseren met klei om schalen en potjes te ontwerpen. Er valt namelijk nog heel wat meer te doen dan alleen beeldhouwen met dit materiaal. Tijdens een meerdaagse workshop ontdek je alle mogelijkheden.

Bouw een sterker team tijdens mijn cursussen

Een eendaagse of meerdaagse workshop kan ook wonderen doen voor de teambuilding met je collega’s. Ik bied mijn workshops daarom met veel plezier aan voor grotere groepen, zoals bedrijven. Ik leer iedereen enkele basistechnieken aan tijdens de creatieve workshop, waarna je zelf aan de slag kan gaan om iets leuks te creëren met klei.

Bekijk welke data er nog beschikbaar zijn

Wanneer je je wilt inschrijven voor een van mijn keramiekworkshops, wacht je het best niet te lang. Mijn creatieve workshop in Mol is zeer gegeerd en de plaatsen zijn beperkt. Bekijk zeker eerst welke data er nog beschikbaar zijn en contacteer mij bij vragen over de meerdaagse workshop. Ik ben bereikbaar via het nummer +32 (0)473 97 61 10 of op het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..