Als je nood hebt aan wat quality time met vrienden of met je familie, dan is een privéworkshop ideaal voor jou. Bij Studio KD kan je gedurende de avond of tijdens de dag een ontspannende workshop volgen. Ik geef je met veel plezier de nodige uitleg en zet je op weg naar je allereerste creatie met klei.

  • Kostprijs:
    100 eur/persoon (avond) (btw inclusief)
    150 eur/persoon (btw inclusief)

Hoeveel kost een privéworkshop?

Voor een keramiekworkshop in de avond ligt het maximum aantal personen op vier, terwijl je overdag met zes personen mag inschrijven. De kostprijs van de privéworkshop is daarom ook verschillend afhankelijk van het moment in de dag en het aantal personen. Per persoon betaal je 100 euro voor een avondworkshop. Om doorheen de dag deze originele activiteit te komen volgen, kost het 150 euro per persoon. Iedereen is welkom in mijn atelier, of je nu ervaring hebt met pottenbakken of niet. Bovendien is zo’n cursus ideaal om als teambuildingactiviteit te organiseren.

Neem contact met mij op

Zijn jij en je vrienden of familie geïnteresseerd in deze privéworkshop? Wacht dan niet langer om je in te schrijven. Je neemt hiervoor het best eerst per mail contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo kunnen we snel de data bespreken, alsook de nodige afspraken maken. Hopelijk zie ik jou snel in mijn aangename atelier!

Algemene verkoopsvoorwaarden

Uw deelname is geldig na ontvangst van de betaling voor de workshop binnen de 14 dagen volgend op uw inschrijving op de website. Bij inschrijving op last minute openstaande plaatsen ten laatste de dag voorafgaand aan de workshop of cash ter plaatse.
Annulering door de deelnemer is enkel mogelijk binnen die 14 dagen na het sluiten van het contract door inschrijving via de website en dit enkel mits schriftelijke bevestiging hiervan per e-mail op administratie@studio-kd.be.
Bij annulering na het verstrijken van deze termijn is het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Studio KD biedt de contractant steeds de mogelijkheid om in een door Studio KD uitdrukkelijk aanvaarde vervanger te voorzien. Afwezigheid, evenals vroegtijdig vertrek tijdens de cursus, wordt niet gecompenseerd. Studio KD staat niet toe dat de contractant een cursus volgt op een andere datum of uur dan deze waarvoor initieel werd ingeschreven. Indien de contractant toch beslist de geplande cursus op een andere datum of tijdstip te volgen, zal opnieuw het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd zijn.
Studio KD behoudt zich het recht voor om zelf de workshop te annuleren tot 7 kalenderdagen voor de start van de workshop. Reeds betaalde deelnameprijzen zullen in dit geval binnen 14 kalenderdagen na de kennisgeving van de annulering aan de contractant worden terugbetaald.

Bankgegevens: Bank Van Breda - IBAN: BE83 6451 0561 1615 - BIC: JVBABE22

Door je in te schrijven in één of meerdere van onze workshops sta je ons toe dat wij de gegevens opslaan om uw inschrijving te verwerken en om u verder te kunnen informeren. Je gegevens worden enkel gebruikt door Studio-KD