De koude wintermaanden komen er aan… ideaal om te kiezen voor een leuke avondactiviteit in het fijne gezelschap van familie of vrienden. Kom boetseren en maak je eigen schaal of kunstwerkje. Ontdek je creatieve grenzen tijdens een avondje quality time!

Je kan kiezen voor een avondje initiatie beeldhouwen of een avondje je eigen schaal vormen.

Schrijf je in voor deze leuke activiteit of geef iemand een avondje cadeau met een geschenkbon. De geschenkbon kan je bij mij gewoon per mail bestellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Avondworkshop: initiatie beeldhouwen. Maak kennis met klei en verleg je creatieve grenzen

Wie de Voice van Vlaanderen volgt op VTM of gevolgd heeft, zal zien hoe Natalia en haar team aan de slag gingen in mijn atelier. Onder mijn begeleiding kregen ze de opdracht om een beeldje in klei te maken, vertrekkende van een voorbeeld in gips. Ze boetseerden een buste, maakten kennis met de eerste stappen van het figuratief boetseren en konden er dan een eigen ‘touch’ aan geven. De resultaten mochten er zijn!

Heb jij ook zin om kennis te maken met beeldhouwen in klei en je eigen figuurtje te boetseren? Schrijf je dan in voor deze workshop. Ervaring is geen vereiste!

  • Aantal personen: max. 8 per workshop
  • Locatie: Atelier Studio KD, Gompelbaan 209, 2400 Mol
  • Kostprijs: 145 EUR (btw inclusief) – cash te betalen onmiddellijk na de workshop.
    • Inbegrepen: begeleiding, materiaal, een drankje, glazuur en bakken in een keramische oven

Avondworkshop: maak je eigen handgevormde schaal!

Is het beeldhouwen niet je ding maar maak je liever je eigen schaal of kom? Dan is deze avondworkshop iets voor jou. Ook hiervoor heb je geen ervaring nodig. Onder mijn begeleiding maak je een mooie eigen schaal of kom in klei. Nadien wordt ze met zorg afgebakken en geglazuurd zodat je er mee kan pronken als slakom of pastaschaal tijdens een gezellig dinertje. Breng familie of vrienden mee en geniet van een gezellige avond quality time. 

  • Aantal personen: max. 12 per workshop
  • Locatie: Atelier Studio KD, Gompelbaan 209, 2400 Mol
  • Kostprijs: 85 EUR (btw inclusief) – cash te betalen onmiddellijk na de workshop.
    • Inbegrepen: begeleiding, materiaal, een drankje, glazuur en 2x bakken op 1250°C.

Algemene verkoopsvoorwaarden

Uw deelname is geldig na ontvangst van de betaling voor de workshop binnen de 14 dagen volgend op uw inschrijving op de website. Bij inschrijving op last minute openstaande plaatsen ten laatste de dag voorafgaand aan de workshop of cash ter plaatse.
Annulering door de deelnemer is enkel mogelijk binnen die 14 dagen na het sluiten van het contract door inschrijving via de website en dit enkel mits schriftelijke bevestiging hiervan per e-mail op administratie@studio-kd.be.
Bij annulering na het verstrijken van deze termijn is het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Studio KD biedt de contractant steeds de mogelijkheid om in een door Studio KD uitdrukkelijk aanvaarde vervanger te voorzien. Afwezigheid, evenals vroegtijdig vertrek tijdens de cursus, wordt niet gecompenseerd. Studio KD staat niet toe dat de contractant een cursus volgt op een andere datum of uur dan deze waarvoor initieel werd ingeschreven. Indien de contractant toch beslist de geplande cursus op een andere datum of tijdstip te volgen, zal opnieuw het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd zijn.
Studio KD behoudt zich het recht voor om zelf de workshop te annuleren tot 7 kalenderdagen voor de start van de workshop. Reeds betaalde deelnameprijzen zullen in dit geval binnen 14 kalenderdagen na de kennisgeving van de annulering aan de contractant worden terugbetaald.

Bankgegevens: Bank Van Breda - IBAN: BE83 6451 0561 1615 - BIC: JVBABE22

Door je in te schrijven in één of meerdere van onze workshops sta je ons toe dat wij de gegevens opslaan om uw inschrijving te verwerken en om u verder te kunnen informeren. Je gegevens worden enkel gebruikt door Studio-KD