Privéworkshops
Met of zonder ervaring
Teambuilding

Kleien voor beginners

In mijn atelier is iedereen welkom om een workshop kleien voor beginners te volgen. Ook ik ben ooit van nul begonnen en weet dus hoe het voelt om voor de eerste keer met klei te werken. Bij mij kan je dus zelf experimenteren en is het toegestaan om fouten te maken. Op die manier leer je namelijk het meest.

Ben je een beginner? Heb vragen over een van onze workshops? Neem contact op!
kleien voor beginners

Kleien voor beginners met een persoonlijke aanpak

Hoewel er een tiental mensen zich kunnen inschrijven per workshop keramiek, zorg ik toch voor een persoonlijke aanpak. Ik kom bij iedereen langs om te kijken of het lukt. Ik help je waar nodig en leg de belangrijkste technieken uit, zodat je een eindproduct maakt waar je trots op mag zijn. Tijdens de cursus krijg je ook steeds voldoende tijd om meerdere schalen te boetseren. Kies je voor een cursus beeldhouwen als teambuildingactiviteit? Dan heb je maar liefst twee dagen de tijd om je beeldje naar keuze af te maken. Door met veel aandacht en op je eigen tempo te werken tijdens de workshop kleien voor beginners, voorkom je dat je creatie barst in de oven. Als je toch nog meer persoonlijke begeleiding wenst, kan je ook kiezen voor een privéworkshop.

beginners en kleien

Ontdek meer over mijn atelier

Bij Studio KD in Mol geniet je altijd van een professionele begeleiding tijdens het kleien voor beginners. Als ervaren kunstenares heb ik al heel wat kennis opgedaan tijdens mijn carrière. Zo kan ik jou nog beter helpen om je eerste stappen te zetten in de wereld van het beeldhouwen en boetseren. Ontdek ook zeker mijn verhaal als kunstenares. Contacteer me voor meer informatie via +32 (0)473 97 61 10.