Privéworkshops
Met of zonder ervaring
Teambuilding

Werk met keramiek tijdens mijn workshop

Bij Studio KD in Mol, in de regio Antwerpen, leer ik jou om met keramiek te werken in mijn workshop voor elk niveau. Of je nu nieuw bent in de wereld van klei of al wat ervaring hebt opgedaan, ik sta altijd klaar om je te helpen waar nodig. Ik bied steeds een persoonlijke aanpak aan en zorg voor een ontspannen sfeer in mijn atelier. Tijdens mijn cursus keramiek in regio Antwerpen ben je dus altijd welkom om even helemaal tot rust te komen.

Heb je vragen over een van onze workshops? Neem contact op!
keramiek

Een workshop keramiek voor jou en al je vrienden

Hoewel je je alleen kan inschrijven voor een workshop pottenbakken, is het wellicht nog fijner om dit te doen samen met je vrienden of familie. Ik organiseer op aanvraag namelijk ook een cursus keramiek op jouw maat. Zo kan je overdag met zes personen een workshop volgen of een avondworkshop met vier vrienden. Kies jij voor een privécursus? Of schrijf je je toch in voor een workshop keramiek met een grotere groep mensen? Je rekent altijd op een aangename en ontspannende activiteit. Mijn cursussen zijn bovendien ideaal als teambuildingactiviteit. Leer je collega’s nog beter kennen door samen te werken met klei tijdens een cursus keramiek!

Ontwerp de mooiste creaties uit klei

Je verwacht tijdens een workshop keramiek vooral borden of potjes te maken, maar het is ook mogelijk om beeldhouwwerken uit keramiek te creëren. Ook dit kan je leren tijdens een van mijn vele workshops. Zo ga je zelf aan de slag tijdens de cursus keramiek om een beeldje naar keuze te ontwerpen, boetseren en op te bouwen. Eenmaal je tevreden bent met het resultaat, bakken we het in de oven.

teambuilding

Schrijf je snel in voor een cursus

Heb jij de smaak helemaal te pakken en wil jij je inschrijven voor een workshop keramiek? Dan neem je het best contact met mij op. Je belt hiervoor op het nummer +32 (0)473 97 61 10. Samen bespreken we de verschillende mogelijkheden voor een cursus keramiek. Als je liever op je eentje werkt aan een volgende creatie, kan je ook langskomen in mijn atelier voor een avondworkshop.