Privéworkshops
Met of zonder ervaring
Teambuilding

Beeldhouwen in keramiek te Antwerpen

Er is zoveel dat je in keramiek kan beeldhouwen in Antwerpen. Je begint met een blok klei en laat hierop al je creativiteit los tot je een prachtige creatie hebt ontworpen. Is het de eerste keer dat je met keramiek werkt? Dan maak je het best een kleiner beeldje. Eenmaal je wat meer ervaring hebt opgedaan, kan je altijd bij Studio KD in Mol langskomen om een levensgroot beeld te maken.

Heb je vragen over keramiek beeldhouden? Neem contact op!
keramiek beeldhouden

In keramiek beeldhouwen gedurende verschillende dagen

Een groter beeld creëren kan je niet zomaar in een dag doen. Ik bied daarom een creatieve workshop aan die drie dagen duurt. Zo heb je voldoende tijd om iets prachtigs te creëren en het goed te laten drogen. Tijdens al mijn keramiekworkshops sta ik klaar voor persoonlijke begeleiding, zodat je de basis van beeldhouwen met keramiek goed onder de knie krijgt. Voor je het weet, ben jij klaar voor de zesdaagse workshop die ik in de zomermaanden juli en augustus geef in mijn atelier. Hiervoor heb je namelijk al een minimum aan ervaring met boetseren nodig.

keramiek beeldhouden antwerpen

Schrijf je snel in voor de volgende workshop

Heb jij interesse om van een ervaren kunstenares te leren beeldhouwen in keramiek? Neem dan snel een kijkje naar de data om je in te schrijven. Je kan mij hiervoor ook bellen op het nummer +32 (0)473 97 61 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie weet zie ik jou binnenkort tijdens een workshop beeldhouwen.