Je bent starter of je hebt al enige ervaring om met klei te boetseren… tijdens deze workshop krijg je een persoonlijke opvolging/coaching al naargelang je ervaring.
In de loop van een volledige dag leer je schalen opbouwen met de hand via diverse technieken: met behulp van een vorm, met rollen of met plakken klei.
Wij voorzien een lekkere broodlunch, koffie en frisdrank voor tussendoor.
In een gezellige en ontspannen sfeer maak je 4 tot 6 stuks maximum (afhankelijk van de grootte) zodat je elk stuk met voldoende zorg kan afwerken om de kans op breuken bij het bakken te vermijden. Al een beetje ervaring en toch tijd voor een extra stuk? Dan rekenen we je een meerprijs aan van 20€ per stuk.

Alle schalen worden in het atelier nagekeken, gedroogd, geglazuurd en gebakken zodat je ze achteraf kan gebruiken om een mooie tafel te dekken of om je woonkamer te versieren!

Je hoeft voor deze cursus zelf niets mee te brengen.

  • Aantal dagen: 1
  • Aantal personen: max. 12 per workshop
  • Locatie: Atelier Studio KD, Gompelbaan 209, 2400 Mol
  • Kostprijs: 155€ (btw inclusief) ) – te betalen binnen de 14 dagen na inschrijving
    • Inbegrepen: aanleren technieken en begeleiding tijdens het boetseren, afwerken van je stukken door Studio-KD (drogen, glazuren en bakken), broodlunch met verse producten, koffie, thee en water.

 

Algemene verkoopsvoorwaarden

Uw deelname is geldig na ontvangst van de betaling voor de workshop binnen de 14 dagen volgend op uw inschrijving op de website. Bij inschrijving op last minute openstaande plaatsen ten laatste de dag voorafgaand aan de workshop of cash ter plaatse.
Annulering door de deelnemer is enkel mogelijk binnen die 14 dagen na het sluiten van het contract door inschrijving via de website en dit enkel mits schriftelijke bevestiging hiervan per e-mail op administratie@studio-kd.be.
Bij annulering na het verstrijken van deze termijn is het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Studio KD biedt de contractant steeds de mogelijkheid om in een door Studio KD uitdrukkelijk aanvaarde vervanger te voorzien. Afwezigheid, evenals vroegtijdig vertrek tijdens de cursus, wordt niet gecompenseerd. Studio KD staat niet toe dat de contractant een cursus volgt op een andere datum of uur dan deze waarvoor initieel werd ingeschreven. Indien de contractant toch beslist de geplande cursus op een andere datum of tijdstip te volgen, zal opnieuw het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd zijn.
Studio KD behoudt zich het recht voor om zelf de workshop te annuleren tot 7 kalenderdagen voor de start van de workshop. Reeds betaalde deelnameprijzen zullen in dit geval binnen 14 kalenderdagen na de kennisgeving van de annulering aan de contractant worden terugbetaald.

Bankgegevens: Bank Van Breda - IBAN: BE83 6451 0561 1615 - BIC: JVBABE22

Door je in te schrijven in één of meerdere van onze workshops sta je ons toe dat wij de gegevens opslaan om uw inschrijving te verwerken en om u verder te kunnen informeren. Je gegevens worden enkel gebruikt door Studio-KD