Privéworkshops
Met of zonder ervaring
Teambuilding

Originele activiteit

Ben jij nog op zoek naar een originele activiteit om met collega’s te doen? Dan zijn mijn workshops perfect voor jou. Bij Studio KD in Mol bied ik namelijk een originele teambuilding aan voor jouw bedrijf. Je leert de basistechnieken om te boetseren en maakt zelf een prachtig ontwerp naar keuze.

Heb je vragen over een van onze orginele activiteiten? Neem contact op!
orginele activiteit

Welke originele activiteit kan je bij mij kiezen?

In mijn atelier vind je heel wat verschillende opties om uit te kiezen. Heb jij interesse om met je bedrijf een keramiekworkshop te volgen? Dan kan je je inschrijven om te leren pottenbakken. Je creëert hierbij zelf enkele schalen of potjes uit klei. Welk model je juist boetseert, laat ik helemaal over aan jou. Laat je creativiteit dus maar de vrije loop. Wanneer je nog een andere originele activiteit voor je teambuilding zoekt, is er ook nog altijd de workshop beeldhouwen. Je kiest elk een eigen beeldje om te maken en je krijgt een hele dag om hieraan te werken. Op het einde van elke cursus steken we alles in de oven. Zo neem je jouw eigen creatie mee om je tafel mee te versieren. Deze originele activiteit voor teambuilding is gegarandeerd een succes!

orginele teambuilding

Schrijf jouw bedrijf vandaag nog in voor de cursus naar keuze

Wil je graag een avondworkshop volgen als originele activiteit voor je volgende teambuilding? Schrijf je dan vandaag nog in met al je collega’s! De plaatsen van de cursussen zijn namelijk beperkt. Voor meer informatie contacteer je mij door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Samen bespreken we alle mogelijkheden voor je teambuilding.