Privéworkshops
Met of zonder ervaring
Teambuilding

Dagworkshop

Tijdens een dagworkshop leer ik je de belangrijkste technieken om zelf iets in klei te boetseren. Bij Studio KD geniet je altijd van een zeer persoonlijke aanpak. Op die manier kan ik jou het best begeleiden tijdens het gehele proces. Ik bied mijn workshops aan voor zowel beginners als ervaren boetseerders.

Heb je vragen over een van onze workshops? Neem contact op!
dagworkshop

Een goed gevulde dagworkshop

Als je kiest voor een workshop van Studio KD in Mol, ben je steeds zeker dat je dag goed gevuld is. We gaan namelijk samen aan de slag met verschillende technieken. Er valt nu eenmaal heel wat leuks te doen met klei. Voor je het weet, leer je handgevormde schalen boetseren. Je maakt er altijd meerdere, maar krijgt steeds genoeg tijd, zodat je aan elk stuk kan werken zonder je te haasten. Zo vermijd je bovendien ook de kans op breuken tijdens het bakken. Is een dagworkshop je toch wat te kort en wil je graag meer tijd besteden in mijn atelier? Dan kies je het best voor een van mijn vele meerdaagse workshops.

teambuilding

Schrijf je meteen in voor de volgende workshop

De plaatsen in mijn dagworkshop zijn beperkt. Je schrijft je daarom het best snel in voor het volzet is. Bekijk ook zeker eerst de andere opties, zoals mijn keramiekworkshop. Als je liever niet in een groep les volgt, kan je eveneens kiezen voor een privéworkshop. Bel mij voor meer informatie op het nummer +32 (0)473 97 61 10 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..