Artikelen

Nieuwsbrief juni 2019

Beste cursisten,

De eerste maanden op mijn nieuwe locatie vlogen voorbij. 
Velen onder jullie maakten reeds kennis met mijn nieuw atelier.
Stilaan valt het hele werkingsproces in de plooi en verloopt het afwerken van de vele mooie creaties steeds vlotter. 
De eerste avondcursussen zijn een succes en lopen bijna ten einde dus het is tijd jullie weer wat nieuwe data aan te kondigen. Er staan nieuwe data online voor de beginners twee daagse beeldhouwen, de drie daagse specialisatie beeldhouwen.

NIEUW!!

AVOND MINI WORKSHOP

Graag kondig ik jullie een leuke nieuwe workshop aan: de avond mini workshop.
Deze nieuwe avond mini workshop is ideaal voor zij met een overvolle agenda die toch graag een avondje willen ontspannen met klei. 
Heb je zin om alleen of met een aantal vriendinnen eens een avondje iets anders te doen, maar wil je je niet weken lang engageren voor een opleiding of cursus, dan is dit een ideale formule ! 
Je kan deelnemen als absolute beginneling of als reeds meer gevorderde. Iedereen kan op eigen tempo aan de slag en wordt individueel begeleid en opgevolgd. De avond mini workshop vindt plaats op dinsdagavond 24 september van 18u45 tot 21u45.

HOE VERLOOPT DEZE NIEUWE WORKSHOP ?

Ik leer je 1 tot 2 basistechnieken van het hand gevormd boetseren waarmee je aan de slag kan.
Je krijgt de mogelijkheid om maximum 3 schalen te maken binnen en bepaalde afmeting (+-30cm) gezien de tijd kort is en we toch mooie eindresultaten willen hebben.
Zo maak je bv je eigen ontbijtbord, eetbord en ontbijtbowl of bvb je eigen ovenschotel, bestekpot, vergietje, of wat dan ook... Dit naargelang je eigen keuze en ervaring. Nadien worden de schalen door mij afgewerkt in een glazuur naar keuze uit mijn ruim assortiment dat in het atelier staat.

Kostprijs is 80€

Wat zit er in deze prijs ?
Inclusief: klei, les/begeleiding, koffie, thee, frisdrank, glazuur, het afbakken en volledige afwerking van de 3 schalen op 1200° zodat ze klaar zijn voor keukengebruik ! 
Er is een mogelijkheid meer te maken, waarvoor je dan gewoon een meerprijs per stuk betaalt.

De workshops kan je vinden op mijn website bij: workshops/ avond mini workshop.
Je kan nu reeds inschrijven. Voor deze workshops zijn er telkens 12 plaatsen beschikbaar.

Hartelijk dank en hopelijk tot snel !

Groetjes, 

Katrin